Suport metalic pentru baldachin cu prindere pe pătuț din lemn

Suport metalic pentru baldachin cu prindere pe pătuț din lemn
Nasterea unui copil provoacă o agitație uriașă. Părinții nou-nascutului cumpără tot ce au nevoie pentru copilul lor, începând cu scutecele, terminând cu un pătuț pentru copii și nu uitați de diverse accesorii pentru pătuțuri, printre care și baldachinul.

Conținut:
Ce este un baldachin?
Pentru ce este?
Modele de baldachine
Elemente din care consta baldachinul
Principalele criterii pentru alegerea unui model de baldachin
Pașii de montare
Sfaturi pentru instalarea unui baldachin pe un suport

Ce este un baldachin?
Baldachinul este o perdea realizata dintr-o țesătură specială, ușoară.
Pentru ce este?
Oferă copilului un sentiment de protecție și un somn odihnitor.
Protejează împotriva luminii puternice, a pătrunderii prafului și a diferitelor insecte.

In comert există o gamă largă de modele, articole colorate și de design ale baldachinelor, cu care se va crea o atmosferă caldă și confortabila, deosebita în încăperea nou-născutului. Perdelele pot fi fabricate dintr-o varietate de materiale subțiri și ușor respirabile, precum și din grila de tul. Ornamentele pot fi, de asemenea, diferite. De exemplu, brodate cu animalute, dantelă colorată și așa mai departe. Fiecare părinte va putea găsi un model de baldachin exact pe gustul lui.

Modele de baldachine

Înălțimea standard a baldachinului este de 1,5 metri. Acesta poate fi ajustat cu ajutorul suportului metalic cu functie de reglare, ceea ce ajută la ajustarea înălțimii necesare patului și la un somn liniștit pentru copil.
Pentru a alege modelul potrivit, mai intai trebuie sa decideti marimea. Pentru a face acest lucru, trebuie să măsurați lungimea, lățimea și înălțimea pătuțului. De asemenea, este necesar să se determine culoarea baldachinului și cu ce design este mai potrivit pentru locul de dormit al unui copil.

Care sunt deținătorii patului?
Pentru pozitionarea corectă a baldachinului, fixati suportul pe jumatatea unei laturi de pat, astfel puteți distribui uniform baldachinul peste locul de dormit. Există, de asemenea, elemente de fixare universale, care sunt fixate în mijlocul peretelui lateral al patului sau în capul patului. Suportul prezentat este potrivit pentru patuturile din lemn cu pozitionare pe oricare latura doriti. Produsul este fabricat din materiale rezistente, dar, în ciuda acestui fapt, este foarte ușor. În plus față de copertine, există o opțiune de ajustare a înălțimii de fixare prin intermediul unui mecanism de deplasare sus/jos. Un suport universal pentru baldachin este alcătuit din două tije metalice și un inel rotund, pe care este așezată țesătura. Toate piesele din metal sunt acoperite cu vopsea albă.

Elemente din care consta baldachinul
Produsul constă dintr-o structură în care există un baldachin de material. Învelișul este, de obicei, realizat din materiale transparente, cu decoruri diferite, de la forme (animalute, inimi, funde) sau dantele. Și ultimul detaliu este titularul baldachinului.

Partea metalica
Partea principală a suportului pentru baldachin este mecanismul de fixare. Contribuie la fixarea sigura a baldachinului peste patul copiilor. Un dispozitiv de prindere a tesaturii cu functie de reglare face posibilă ajustarea acestuia la o înălțime necesară și confortabilă.

Tesaturile
Oferă confort și protecție copilului de factorii precum iluminarea puternică, pătrunderea diferitelor insecte și praf. Tesatura este realizată, de obicei, din materiale semi-transparente ușoare. 




Principalele criterii pentru alegerea unui baldachin
Soiuri de deținători pe baldachin
Având în vedere faptul că o cantitate mare de praf este colectată pe baldachin, acesta trebuie adesea spălat. În ceea ce privește funcția de protejare impotriva insectelor, atunci nu este în întregime justificată. Pentru a crea o barieră vizibilă pentru mișcarea activă a insectelor, este capabilă, dar este puțin probabil să se protejeze împotriva insectelor mai mici, cum ar fi țânțarii. Dacă părinții copilului se confruntă cu o problemă similară, soluția poate fi achiziționarea unei așa-numite plasă de țânțari. Pe internet, se vorbește despre faptul că baldachinul colectează mult praf. În apărarea acestui tip de baldachin, puteți spune că mai mult praf este colectat pe el, cu atât mai puțin praf ajunge în patul copilului. După cum s-a menționat mai sus, problema acumulării prafului este rezolvată rapid și ușor, trebuie doar să spălați tesatura. Deoarece este detașabila, nu va fi dificil. 

Sfaturi pentru instalarea unui baldachin pe un suport metalic
Montarea suportului pe baldachin
Mai întâi este necesar să alegeți locul de instalare a baldachinului. Va fi fixat pe perete, pe tavan sau pe partea laterală a patului? Dacă fixați suportul pe laterala lunga a patului, veți putea acoperi complet patul. Dacă fixati in capul patului, atunci aceasta va face posibilă acoperirea spatiului de dormit doar parțial. Pozitionarea din urma a baldachinului va servi mai degrabă ca element decorativ în cameră decât pentru a proteja copilul de factori externi. Înainte de a instala în final baldachinul, este necesar să se asambleze un suport complet dimensional. Datorită acestor acțiuni, puteți seta înălțimea dorită a structurii de deasupra suportului. Pentru instalarea finală a suportului cu mâinile proprii, trebuie să conectați toate detaliile: fixați părțile drepte și îndoite ale tuburilor. Fixarea baldachinului cu propriile mâini se realizează simultan. Este necesar să introduceți inelul în teava îndoita (textilul in acest punct este deja introdus pe inel), să treceți prin cel de-al doilea dispozitiv de fixare, apoi să așezați construcția pe teava dreapta și să strângeți capătul de fixare până la capăt. Apoi, este necesar să corectăm toate neregularitățile și să oferim baldachinului un aspect elegant. Acesta este întregul proces de a monta baldachinul. Astfel, fiecare părinte este capabil să dea confort propriului loc de dormit al copilului său cu propriile sale mâini. Dacă toate instrucțiunile și recomandările de mai sus sunt urmate corect, rezultatul final o sa va incante, Garantat - produsul nu ameninta nici viata, nici sanatatea copilului. 
Dar ce ar putea fi mai bine decât prezența notelor dintr-un basm, magia în camera nou-născutului, mai ales când toate astea se fac din toată inima?

 

Suport clienti 09:00 - 17:00, Showroom 130 mp, IN CURAND

0757368374 comenzi@magickids.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!