Scaune de masa

Afiseaza: 1-23 din 23 produse

 Filtre
CAM vă oferă o selecție de scaune înalte care sunt perfecte pentru a vă bucura de timpul de hrănire, atât de important pentru copilul dumneavoastră. Confortul și siguranța sunt esențiale, pentru a-i permite micuțului dvs. să se bucure de fiecare moment savurând primele sale mese. Structura robustă, elegantă și extrem de funcțională a fiecărui produs îi ajută, de asemenea, pe părinți să facă față cu seninătate înțărcării și întâlnirii fixe cu mesele: un moment de întâlnire și descoperire.

DE LA CÂTE LUNI POT FOLOSI SCAUNUL ÎNALT?
Scaunele înalte CAM sunt perfecte pentru diferitele etape de dezvoltare ale copilului dumneavoastră și îl ajută să se raporteze la ora mesei încă din primele săptămâni de viață. Datorită funcției de balansoar, unele modele pot fi folosite încă din primele săptămâni de viață, în timp ce altele sunt potrivite pentru bebeluși de 6 luni sau mai mult. Întreaga gamă CAM îl însoțește pe cel mic la masă până la vârsta de 36 de luni, când este pregătit pentru noi aventuri.

CARE SUNT CELE MAI BUNE MODELE?
În funcție de utilizarea și de vârsta copilului dumneavoastră, CAM oferă soluții diferite, toate caracterizate de un design prietenos cu bebelușul, un design solid și eficient, confort și siguranță maxime. Ora mesei ar trebui să fie un moment de fericire, de împărtășire și de descoperire a lumii: modelele cu mod de somn sunt potrivite pentru cei care doresc să experimenteze ora mesei în timp ce se relaxează, în timp ce pentru bebelușii mai mari există cele cu tăvi mari și accesorii asortate. Catalogul CAM oferă, de asemenea, o linie practică de călătorie.

Suport clienti 09:00 - 17:00, Showroom 130 mp, IN CURAND

0757368374 comenzi@magickids.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!